Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 33

Oma

12 juli 2022 11:20:01

Dag Roxanne, je wordt vandaag 9 jaar. Het zal een leuke verjaardag worden want je bent vandaag een dagje aan zee. Zondag kwamen we terug van Zwitserland. Ik wil je hier vertellen dat je een fantastisch kind bent... leergierig, bezorgd, empathisch, behulpzaam, ... De mensen die je graag zien geven je zoveel mogelijk mee voor later. Je krijgt alle kansen op school, in de muziek, misschien straks een musical, ... Je bent nog steeds creatief en altijd op zoek om iets te organiseren. Er wacht nog zoveel moois voor je en ja...  ondanks dit alles ben je soms angstig maar geloof me...  dat kent iedereen. Geloof er maar in dat je met zoveel talent en goedheid je door alles heen kan slaan! Ook al voel je je soms alleen... er is altijd iemand in de buurt. Vergeet dit niet. Veel liefs van je oma.

Oma

12 juli 2019 04:45:37

Lieve Roxanne, gelukkige verjaardag! Ik denk met een leuk verjaardagsfeestje bij mama. Morgen zien we elkaar terug en dan kunnen we samen op reis. Na deze zomer mag je met een grotere boekentas naar het 1ste leerjaar. Ik weet zeker dat je dat super goed zal doen! Een dikke knuffel van je fiere oma! X

Oma

12 mei 2019 10:33:27

Gelukkige verjaardag Linus! Je blijft een super enthousiaste, leergierige, fantastische jongen! Zoveel talenten... alleen het opruimen is niet aan jou besteed... hoe gaan we dat aanpakken? Veel liefs van je oma. Xxx

Oma

12 juli 2018 01:30:33
Roxanne, gelukkige verjaardag!! Dikke knuffel van je oma!!

Oma Vichte

14 juli 2017 16:46:40
Aan mijn liefste Roxanne,
Je bent geen klein pagadderke meer... 4 jaar en voor mij al een grote meid!  Je had een leuk verjaardagsfeest met Elle, Niah, Nina en Lily. Er was taart, een springkasteel, ijsjes, veel speelgoed en vooral de knuffels hadden veel succes. Even hebben we een filmpje opgezet om de decibels te minderen en de rust terug te krijgen... amai, wat ging het soms luid!
Je bent een supermeid! Heel meelevend en behulpzaam en ik wil je elke dag nog veeeeel leren!
En ja... bijna gedaan met papjes drinken want als de doos leeg is, is die periode afgesloten. En zo gaat alles voorbij... Veel liefs van je oma.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.