Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 32

Oma

12 juli 2019 04:45:37

Lieve Roxanne, gelukkige verjaardag! Ik denk met een leuk verjaardagsfeestje bij mama. Morgen zien we elkaar terug en dan kunnen we samen op reis. Na deze zomer mag je met een grotere boekentas naar het 1ste leerjaar. Ik weet zeker dat je dat super goed zal doen! Een dikke knuffel van je fiere oma! X

Oma

12 mei 2019 10:33:27

Gelukkige verjaardag Linus! Je blijft een super enthousiaste, leergierige, fantastische jongen! Zoveel talenten... alleen het opruimen is niet aan jou besteed... hoe gaan we dat aanpakken? Veel liefs van je oma. Xxx

Oma

12 juli 2018 01:30:33
Roxanne, gelukkige verjaardag!! Dikke knuffel van je oma!!

Oma Vichte

14 juli 2017 16:46:40
Aan mijn liefste Roxanne,
Je bent geen klein pagadderke meer... 4 jaar en voor mij al een grote meid!  Je had een leuk verjaardagsfeest met Elle, Niah, Nina en Lily. Er was taart, een springkasteel, ijsjes, veel speelgoed en vooral de knuffels hadden veel succes. Even hebben we een filmpje opgezet om de decibels te minderen en de rust terug te krijgen... amai, wat ging het soms luid!
Je bent een supermeid! Heel meelevend en behulpzaam en ik wil je elke dag nog veeeeel leren!
En ja... bijna gedaan met papjes drinken want als de doos leeg is, is die periode afgesloten. En zo gaat alles voorbij... Veel liefs van je oma.

Oma Vichte

12 mei 2017 11:20:17
Dag Linus, al een jaar geleden. Je bent een flinke peuter... leergierig, handig, moedig, lenig... je imiteert je grote zus en zo leer je heel wat. Deze morgen hielp je me bij het klaarmaken van het eten... aardappelen aangeven en in het water leggen... leren wat groot en klein is...  Maar je weet ook wat je wil. Gisteren wou je pap en chocomelk tegelijk en toen je een "neen" kreeg was het hier groot concert. Je stem kan ongelooflijk luid schreeuwen maar je kan er ook al zo lief mee zingen. Je bent een pientere jongen, de wereld ligt voor je klaar, wij kunnen je alleen maar helpen. Veel liefs van je oma.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.